Home
hoe werken wij
Contact
Links
Nieuws
Foto`s Lyricle@work

LAATSTE NIEUWS :
-We hebben ook in 2015 in de Jury van "Kuunder Live" gezeten,Dit keer met Don Bandstra voormalig bassist van Jilles, e.a., en Paul Kaptein, Impressario voor diverse artiesten/bands.
Als winnaar kwam Flashbang tevoorschijn, en in 2016 gaan we met hen de studio in, i.s.m. onze technicus Jetse !!

 

> Er gebeurd momenteel veel in onze eigen studio:

-We werken aan een "dance-Album": na met personen uit diverse muziekstromingen samengewerkt te hebben, vatten we het plan op om ons ook weer eens op het gebied van "dance" te begeven.Na ons nummer "the Race" (te beluisteren wanneer je op de homepage komt), hebben wij zelf niet zoveel dansbaars meer geproduceerd.Vandaar dat Walter nu regelmatig met Yke in de studio zit en samen beats & sounds combineert ..

-De kindermusical waar we al lange tijd mee bezig zijn is aangeboden aan een musicalproducent, we zijn in afwachting van een reactie ..

-We hebben vrij veel aanvragen voor samenwerking/ ondersteuning, waarbij we wel streng selecteren met wie we samenwerken, omdat onze vrije tijd beperkt is.
Ook is er vraag naar begeleiding op gebied van studio-opname, waar wij dan natuurlijk onze technicus Jetse voor laten komen...

 

>OP DIT MOMENT ZIJN WE BEZIG MET :

-Opnamen met singer/songwriter "El";
 Hij wil gedurende 2015 een aantal songs opnemen, en deze in 2016 aanbieden op Spotify,iTunes etc. 

-Ons eigen Dance-project waarvoor Walter regelmatig de studio induikt met Yke. 
 

-Het verzamelen van sponsors waarmee we een nummer op kunnen nemen met lokale artiesten voor War Child. We hebben hiervoor een nummer geschreven ism. toetsenist Jos Muller...
Het is onzeker of dit gaat lukken, maar wij gaan zeker ons best hiervoor doen....

-Samen met Jos Muller hebben we nog een engelstalig nummer geschreven in de stijl van de 70-er jaren...We weten niet wat we hiermee gaan doen

 
-Een langdurig project voor een kindermusical, waarbij we een compleet concept leveren, inclusief nummers, om hiermee naar producenten te kunnen stappen.

-Bewerken van bestaande songs in Midi-format om hier een verrassende versie van te maken 

 

Het is nog onbekend of,en wanneer, we evt. de studio in zullen gaan, of deze uitgaan brengen. Zeker is wel dat het produceren voor een klassieke geluidsdrager zoals de CD aan waarde aan het verliezen is. Wij zullen dan ook vnl. inzetten op het uitbrengen van materiaal via de 'nieuwe media'zoals Spotify,iTunes etc.

Zodra er meer nieuws is laten we het hier weten...

 

>AFGERONDE OPDRACHTEN :

-Bestaande song bewerkt voor gebruik bij Bruiloft

-RadioJingles gemaakt voor internet station Radio Atletico

-Jingles gemaakt voor Cupido Radio

>OUDER NIEUWS:

-Samen met Jos Muller heeft Walter deelgenomen aan de voorronde van het RTL-Programma "The Hit".Helaas, de laatste schifting zorgde er voor dat ons nummer "voel jij m`n liefde niet",de show niet haalde, desondanks was het een prachtige ervaring om eens te spreken met producent Erik van der Hoff  (Roberto Jacketti & the Scooters)...

- Walter heeft in de Jury gezeten van "Kuunder Live", waar 6 bands optraden en beoordeeld werden door de Jury die naast Walter bestond uit Chris Mulder (destijds  van de band 'daily breaad', huidig project is 'Yakumo') & Assie Aukes (muziek recensent)

-Diverse bewerkingen gedaan voor o.a. opdrachtgevers m.b.t. een optreden dan wel liedje voor een bruiloft

-Voor Popstars deelnemer Douwe (ontdekt door zanger Jelle) hadden we een engelstalig nummer geschreven,wat helaas nooit uitgebracht is, misschien dat dit ooit aan een ander talent aangeboden zal worden.

- Voor zanger Jelle een aantal nummers geschreven, nu maar afwachten of hij dit alleen zal gaan gebruiken bij zijn optredens of dat er nog een singe uitgebracht gaat worden.

-Voor internet-radio station Flamingo, 2 Jingles gemaakt voor DJ Jacob.

-begeleiding van opname en afmixen van een nummer wat de bruidegom speciaal voor zijn bruid wilde zingen op hun huwelijksdag !!!

-We hebben een jongedame begeleid naar een optreden op een bruiloft , waarbij we diverse onderdelen voor haar verzorgd hebben; Tekst,zangcoaching, én opname & afmixen om een herinnerings CD weg te kunnen geven.

- herschrijven van een tekst op bestaande melodie voor gebruik bij Bruiloft

- Nieuwe versie van een oud nummer van Supertramp wat nieuw leven ingeblazen is, en door ons van nieuwe tekst is voorzien 

-Een nummer ter ere van een reeds overleden persoon, louter voor gebruik in privésfeer.

 -teksten voor een website van een specialiste in bloembinden(privé opdracht)

-Bewerken van een nummer voor een 25-jarig Huwelijksfeest.

- We hebben een Kerstnummer klaar,waarvan we niet weten of,en door wie het evt.opgenomen gaat worden.

-Teksten voor websites van KapsalonRosa.nl & de Haar-o-Theek.nl geschreven.(privé opdrachten)

-Naar aanleiding van Walter`s figureren bij de opnamen van de Friese serie "BIT", van regisseur Steven de Jong, is er door ons i.s.m. onze technicus JetC., op verzoek van Steven, een Themanummer geschreven wat gebruikt is tijdens de speciale "BIT"-koersen op de drafbaan van Wolvega d.d.01-11-2008. Reden voor deze thema avond was dat een week later, op vrijdag 07-11-2008 "BIT" de serie af zou trappen met 'The making of...' , op TV-Fryslân.

-Bij wijze van try-out hebben wij een tekst geschreven op een nummer van "The Secret".

>16 Juni 2007 heeft Walter zijn vuurdoop gehad op het podium;Tot op dat moment had hij alleen nog maar als Studio-zanger gewerkt, maar dit keer ging hij live. Samen met Top 100 band "Jilles" heeft Walter een paar nummers gedaan. Wil je meer weten over de band "Jilles" ...

- Lange tijd geleden zijn wij naar een  avond geweest waar louter nederlandse artiesten optraden(zowel nederlands- als engelstalig), en hebben daar leuke contacten gelegd, o.a. met de organisatoren aldaar.   Of hier iets uit voort komt weten we niet, maar het is altijd leuk om te kijken wat er zich afspeelt op dit gebied.Opvallendste persoonlijkheid die avond bleek zangeres Rebecca te zijn, een tante met een letterlijk en figuurlijk stevig geluid. En laat zij nu later hoge ogen gooien bij het programma PopStars van Gerard Joling.


 


 

 

Top